yoomy | solliciteren.nl | sollicitatie.nl

Vacaturebank


Vacaturebank

Een van de grootste van Nederland


Solliciteren.nl is een initiatief van Yoomy die werkgevers en werknemers dichter bij elkaar brengt. Solliciteren.nl is momenteel één van de grootste vacaturebanken van Nederland. Werkgevers kunnen gemakkelijk en snel hun vacatures op onze vacaturebank plaatsen.

Solliciteren.nl heeft bovendien een integratie met Social Media: Facebook, LinkedIn en Twitter. Hierdoor worden al uw vacatures op onze Social Media platformen geplaatst en bereikt u een nog grotere doelgroep!

Voor € 25,- per maand (maandelijks opzegbaar) kunt u onbeperkt vacatures plaatsen op Solliciteren.nl en worden vacatures in de zorg en techniek doorgestuurd naar onze nichevacaturebanken SolliciterenindeTechniek.nl en SolliciterenindeZorg.nl. Als u direct een jaarabonnement afsluit, krijgt u 3 maanden gratis!


TopVacatures

Het plaatsen van vacatures op Solliciteren.nl gaat gemakkelijk en snel. Heeft u moeilijk in te vullen vacatures of wilt u meer aandacht voor uw vacatures, dan adviseren wij om een TopVacature te plaatsen. Uw vacature komt dan altijd boven aan een zoekresultaat te staan en staat ook op onze homepage. Onze homepage heeft maandelijks meer dan 100.000 bezoekers.

Een TopVacature plaatst u voor slechts € 99,-. Uw TopVacature blijft max. 60 dagen online staan. Wij monitoren het resultaat en bij weinig sollicitaties doen wij extra marketing inspanningen.


Een topvacature plaatsen

Multiposten; met één klik een groot bereik

Als u vacatures gaat plaatsen via het systeem van Yoomy, dan kiest u voor gemak. Met één klik kunt u uw vacature doorplaatsen naar verschillende vacaturebanken. U hoeft dus niet langer alle vacaturebanken van Nederland apart te bezoeken, u te registreren en steeds opnieuw de vacatures op te maken. Ga voor een groot bereik en meer sollicitanten en verspreid uw vacatures snel online. Wij bieden u de keus uit vele vacaturebanken en voor € 25,- per maand kunt u gebruik maken van deze faciliteiten.


Vacature Plaatsen

SOLLICITEREN.NL STAAT IN DE TOP 10 VAN GROOTSTE VACATUREBANKEN VAN NEDERLAND!

  • Gemakkelijk en snel vacatures plaatsen
  • Vacatures staan 60 dagen online
  • Vacatures worden doorgeplaatst naar Social Media
  • Maandelijks meer dan 100.000 bezoekers op Solliciteren.nl
  • Vacaturebanken zijn nog steeds de nummer 1 oriëntatiebron voor werkzoekenden
  • Binnen enkele stappen staat u vacature online